Feike van der Boom

Publieksprijs Tafel van 3

afbeelding Poster van Galerie Van Starkenborgh Flyer achterkant (met plattegrond) van Galerie Van Starkenborgh

Aankondiging van de 4e Internationale Van Starkenborgh Ontwerpwedstrijd via poster en flyer van Galerie Van Starkenborgh.

afbeelding Tafel van Drie Bladen als inzending voor de Designwedstrijd oorkonde publieksprijs van de Designwedstrijd uitslag en deelnamelijst van de Designwedstrijd

Van de 26 ingezonden tafelontwerpen was de "Tafel van Drie Bladen" van Feike van der Boom de publiekslieveling. Feike heeft daarmee de publieksprijs in de wacht gesleept van deze 4e Internationale Designwedstrijd van Galerie Van Starkenborgh. Met 179 van de in totaal 571 uitgebrachte stemmen gaf het publiek de voorkeur aan het ontwerp van Feike.

Waar de meeste deelnemers aan deze Tafel van 3 designwedstrijd tafels ontwierpen met drie poten, heeft Feike het publiek verrast met zijn interpretatie van de drie naar het aantal bladen.In het Dagblad van het Noorden van zaterdag 2 november 2013 staat op pagina 15 het onderstaande artikel.
Daarnaast een rectificatie op pagina 20 van het Dagblad van het Noorden van vrijdag 8 november op het eerste artikel.

kopie artikel krant Dagblad van het Noorden 2 november 2013 pagina 15      kopie artikel rectificatie krant Dagblad van het Noorden 8 november 2013